Foreningen Academy of Weng Chun Kung Fu anno 2014

Med Sifu Affe i spidsen dannes Academy of Weng Chun i foråret 2014.

Sifu Henrik Sprechler

Tidligere politimand og veteran fra Irak krigen, har trænet Yip Man Wing Tsun i 12 år og har 3. Tekniker grad. Bragte Weng Chun til Danmark i 2005 og har det sort bælte, er verdensmester i Sanda 2013, beværter og sparrer med team Saurland, ejer af Butchers Fight Gym og Dai Sifu for Academy of  Weng Chun i København og Cheftræner for klubberne i Danmark

.

David Dizon

Instruktør

David har trænet kampsport gennem det meste af sit liv og var med fra starten, da Weng Chun kom til Danmark i 2005. Han har undervist i klubben siden 2008 og blev gradueret til Sifu Mester grad af GM Andreas Hoffmann i 2018.

Andre kampsportsgrene David har trænet:
SKIF Karate (8 år, gradueret sortbælte af Kancho Hirokazu Kanazawa)
Shitō-ryū Karate (3 år)
Yip Man Wing Chun (2 år)

Shuaijiao _ Chinese Jacket Wrestling (2018 ongoing)

 

René Harboe Jensen

Instruktør og kontaktperson

- Jeg har set en del Bruce Lee film som lille og praktiserede free-style brydning i børnehaven. Jeg så Karate kid flere gange og troede i en årrække, at der ikke var noget forsvar mod "Tranen".

For ca. 10 år siden tog jeg dog et seriøst skridt og begyndte til boksetræning, som jeg supplerede med kickboksning og MMA. I starten af 2008 begyndte jeg til Weng Chun og har været instruktør siden 2010. Jeg har 7. grad.

Jurij Burakovskij

Instruktør

Jeg startede med at træne Judo 1 år i Kiev inden jeg kom til DK.
Jeg startede med at træne Aikido med min stedfar og min bror. Det har jeg gjort i 3,5 år.
Efterfølgende trænede jeg Wushu og Chi Ni i 11 år.
De sidste 8,5 år har jeg trænet Weng Chun. Jeg har nu 8 grad og det er mit mål at dygtig gøre mig og blive bedre Weng Chun udøver og bedre underviser

Beskriv hvad billedet viser. Denne tekst er kun relevant for søgemaskiner og vises ikke på siden

Om os

Vi er en samling kung fu ildsjæle der alle brænder for Weng Chun og ønsker at dele og sprede denne smukke kunstart. Vi har startet en non-profit forening, hvor instruktørerne arbejder gratis og hvor alle midlerne går til klubben.

Patrick Mathiesen

Børneinstruktør og formand

Har trænet Yip Man Wing Chun i 6 år (1998-2004), 6. grad.

Startede op med Weng Chun i 2005, 6. Grad

Trænede Yip Man Wing Tsun 1998-2005, 6.grad 

 

 

Iván S. Pasarín

Instruktør

Iván har trænet Kung Fu i 30 år. I Spanien trænede han Di Som Kung-Fu i 20 år (9. grad) og Yip Man Wing Chun i 3 år (6. grad). Han mødte Weng Chun familien i Danmark i 2007 år siden, og har trænede med os lige siden (8. grad).

Han har 5 år erfaring som fuldtids Kung Fu instruktør, plus næsten 10 år erfaring som deltids instruktør. Holdene, han trænede har vundet forskellige nationale konkurrencer i Spanien.